Miercuri, 19 Noiembrie 2014 - 06:02 AM Aleg.RO: Comisia Juridica incuviinteaza arestarea deputatului Ioan Adam

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor au aprobat incuviintarea pentru arestarea deputatului PSD Ioan Adam .

 

UPDATE: Profitand de avizul favorabil dat de Comisia Juridica, parlamentarii au “votat” pentru arestarea deputatului Ioan Adam. Acesta este acuzat de mai multe infractiuni in celebrul Dosar al retrocedarilor ilegale de paduri si urmeaza sa intre pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Deputatii juristi au aprobat solicitarea ministrului Justitiei si au dat aviz pozitiv pentru arestarea lui Ioan Adam. Ultimul cuvant il va avea, insa, plenul Camerei Deputatilor care va discuta marti situatia deputatului PSD, pornind de la avizul dat de deputatii juristi.

Situatia lui Ioan Adam nu va fi, insa, discutata pana in momentul in care Comisia Juridica nu va da avize si pentru ceilalti doi deputati cu probleme, respectiv liberalul Mircea Rosca si conservatorul Ion Dinita.

15 membri ai Comisiei Juridice au votat pentru arestarea lui Ioan Adam, cinci au votat impotriva, iar trei s-au abtinut. Deputatul PSD este acuzat de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, constituirea unui grup infractional organizat si cumparare de influenta in Dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

In acelasi dosar a fost arestat preventiv Viorel Hrebenciuc, dupa ce si-a dat demisia din Parlament.

Mircea Rosca este acuzat de trafic de influenta, iar Ion Dinita este acuzat de dare de mita si de complicitate la abuz in serviciu.


(231 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Comisia Juridica incuviinteaza arestarea deputatului Ioan Adam | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69246888160706 seconds.