Joi, 20 Noiembrie 2014 - 05:45 AM Aleg.RO: Camera Deputatilor a respins o motiune simpla privind diaspora, depusa de opozitie in octombrie

Publicat de: ---

Cotidianul

Deputatii au respins acum motiunea cu 178 de voturi "impotriva", 106 "pentru" si 22 abtineri .

Deputatul PNL Mircea Dolha a declarat, dupa vot, ca ii pare foarte rau ca majoritatea parlamentara a decis sa lase pe mai departe un actor in Guvernul Ponta in loc sa-l lase pe scena, referindu-se la Bogdan Stanoevici, ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.

"Ne pare foarte rau ca majoritatea parlamentara a decis sa lase pe mai departe un actor in Guvernul Ponta in loc sa-l lase pe scena, pentru ca nu poate reprezenta romanii de pretutindeni si a dovedit acest lucru si o va dovedi si in viitorul apropiat", a sustinut el.

Deputatul UDMR Marton Arpad a replicat, exprimandu-si indignarea fata de faptul ca un deputat face discriminare pe baza de profesie. "Si eu sunt actor si acesti actori, chiar si in lumea buna, sunt unii dintre ei politicieni acceptati si cateodata reprezinta cu mai mare cinste tara noastra ca unii politicieni", a spus Marton Arpad.

Motiunea simpla privind diaspora a fost depusa la Camera in 13 octombrie.

 


(212 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Camera Deputatilor a respins o motiune simpla privind diaspora, depusa de opozitie in octombrie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50902199745178 seconds.