Vineri, 21 Noiembrie 2014 - 06:30 AM Aleg.RO: Gala UNICEF de Informare si Strangere de Fonduri in vederea protejarii copiilor impotriva violentei

Publicat de: ---

Gândul

Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, pe data de 20 noiembrie 2014, UNICEF Romania si Camera Deputatilor organizeaza, pentru al doilea an consecutiv, o Gala de Informare si Strangere de Fonduri in vederea protejarii copiilor impotriva violentei .

TVR News a transmis LIVE Gala de Informare si Strangere de Fonduri in vederea protejarii copiilor impotriva violentei organizata de UNICEF Romania si Camera Deputatilor.

De 20 de ani se tot imbunatateste legislatia pentru protectia copiilor, dar avem tot mai multe cazuri de violenta asupra minorilor.  Doar in 2013, peste 12 mii de minori romani au fost abuzati, neglijati sau exploatati de parintii lor.

UNICEF Romania si Camera Deputatilor au organizat, pentru al doilea an la rand, Gala de Informare si Strangere de Fonduri pentru copii.

La eveniment a participat si ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Gala a fost tranmsisa LIVE pe TVR News.


(161 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Gala UNICEF de Informare si Strangere de Fonduri in vederea protejarii copiilor impotriva violentei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64222192764282 seconds.