Miercuri, 26 Noiembrie 2014 - 05:52 AM Aleg.RO: Victor Ponta ia in calcul o remaniere guvernamentala. Premierul vrea ca Tariceanu sa intre la guvernare

Publicat de: ---

Puterea taguri: victor, ponta, ia, calcul, remaniere, guvernamentala, premier, vrea, tariceanu, intra, guvernare

Premierul Victor Ponta a discutat marti, cu deputatii PSD inainte de CEX-ul partidului . Prim-ministrul le-a spus acestora ca ar fi bine sa ramana la guvernare si a adus in discutie o posibila remaniere guvernamentala. De asemenea, Ponta a anuntat ca va intra la guvernare si partidul condus de Calin Popescu Tariceanu.

Surse oficiale, citate de B1 TV, au precizat, ca premierul Victor Ponta le-ar fi spus deputatilor PSD ca ar fi bine sa ramana la guvernare si a anuntat o remaniere guvernamentala.

O decizie finala in acest sens va fi luata in cadrul CEX.

De asemenea, Victor Ponta a discutat cu parlamentarii despre un vot pe buget si problemele de la votul din diaspora, precizand ca trebuie gasita o solutie legala pentru rezolvarea lor.

Prim-ministrul considera ca votul electronic ar fi o solutie in ceea ce priveste problemele din diaspora.

De asemenea, potrivit sursei citate, Victor Ponta a anuntat ca doreste bugetul si remanierea guvernamentala pana pe data de 20 decembrie.

Premierul Victor Ponta a mai precizat ca la guvernare va intra si partidul lui Calin Popescu Tariceanu.


(175 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Victor Ponta ia in calcul o remaniere guvernamentala. Premierul vrea ca Tariceanu sa intre la guvernare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56695985794067 seconds.