Miercuri, 26 Noiembrie 2014 - 05:52 AM Aleg.RO: Ludovic Orban: Domnule Ponta, sunteti o pata pe obrazul Romaniei! Nu ati inteles nimic din ce s-a intamplat in diaspora

Publicat de: ---

Puterea taguri: ludovic, orban, domnul, ponta, sunteti, pata, obraz, romania, nu, intelege, intampla, diaspora

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca premierul Victor Ponta nu a inteles nimic din ce s-a intamplat in diaspora la alegerile prezidentiale, unde mii de romani nu au putut vota . Orban a tinut sa precizeze ca prim-ministrul este „o pata pe obrazul Romaniei”.

Citeste si: Victor Ponta: Regret ca romanii din diaspora nu au putut vota, ca am platit pretul politic

„Victor Ponta nu a inteles nimic, am crezut ca Victor Ponta mai pastreaza o farama de decenta, de onoare. Desi, in calitate de prim-ministru e obligat sa participe la aceasta dezbatere, am crezut ca va gasi unica solutie morala pentru a nu participa: demisia din functia de prim-ministru. Rolul principal al acestei dezbateri este sa se gaseasca vinovatii si ei sa plateasca pentru incalcarea fara precedent a drepturilor fundamentale ale cetatenilor romani”, a afirmat Ludovic Orban.

Vicepresedintele PNL a mai spus ca Guvernul este de vina pentru modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale in diaspora.

„Diaspora romaneasca, cetatenii romani care nu traiesc azi in Romania, ci in alte tari, sunt parte a natiunii romane. Cine este de vina pentru alegerile din strainatate? Guvernul, cel care organizeaza alegerile. Nu este suficient sa plateasca doi ministri de Externe care au preferat sa-si dea demisia, pentru ca deciziile acestor ministri, care au impiedicat exercitarea dreptului la vot, au fost luate in calitate de membri ai Guvernului Ponta”, a afirmat liberalul.

Ludovic Orban i-a transmis premierului: „Domnule Ponta, sunteti o pata pe obrazul Romaniei”. 


(202 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Ludovic Orban: Domnule Ponta, sunteti o pata pe obrazul Romaniei! Nu ati inteles nimic din ce s-a intamplat in diaspora | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57935309410095 seconds.