Miercuri, 26 Noiembrie 2014 - 05:52 AM Aleg.RO: Victor Ponta: Regret ca romanii din diaspora nu au putut vota, ca am platit pretul politic

Publicat de: ---

Puterea taguri: victor, ponta, regreta, roman, diaspora, nu, poate, voteaza, plateste, pret, politic

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca regreta faptul ca romanii din diaspora nu au putut vota la alegerile prezidentiale si ca a platit pretul politic in urma acestor evenimente .

De asemenea, Victor Ponta a facut apel la partide sa adopte cadrul legislativ necesar unei bune desfasurari a alegerilor in diaspora, precum votul electronic.

“Multumesc tuturor care au votat din diaspora, indiferent pentru care candidat. Vreau sa spun inca o data ca regret faptul ca nu toti au putut vota, ca am platit pretul politic, dar imi permit sa atrag atentia ca cei care au votat in diaspora nu stiu daca au venit, sigur au votat cu candidatul Klaus Iohannis majoritatea, mai putin cu mine, dar nu cred ca au venit neaparat de dragul unor partide politice care vorbesc in numele diaspora”, a afirmat premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a mai spus ca partidele politice trebuie sa adopte legislatia necesara pentru participarea la vot, votul electronic fiind o solutie tehnologica care trebuie decisa.

“Cred ca este de datoria celor reprezentanti in Parlament, toate grupurilor politice sa adopte aceste masuri legislative, unu - crearea cadrului de vot modern de participare la vot si doi - atributii pentru o institutie nepolitica care sa organizeze votul astfel incat urmatoarele alegeri sa aiba alte teme politice”, a afirmat premierul Victor Ponta.


(165 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Victor Ponta: Regret ca romanii din diaspora nu au putut vota, ca am platit pretul politic | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63509011268616 seconds.