Miercuri, 26 Noiembrie 2014 - 05:52 AM Aleg.RO: Traian Basescu imparte decoratii in Republica Moldova

Publicat de: ---

Cotidianul

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat marti, 25 noiembrie, mai multe decrete de decorare a unor personalitati din Republica Molodova, printre care se afla presedintele PLD, Vlad Filat .

VLAD FILAT. Astfel, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale, presedintele Romaniei i-a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios” - in grad de Mare Crucel - lui Vladimir Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, "in semn de inalta apreciere a intregii activitati pusa in slujba dezvoltarii, pe multiple planuri, a relatiilor dintre Republica Moldova si Romania, pentru abnegatia cu care a promovat valorile democratiei si parcursul european al Republicii Moldova".

VASILE GROZAV. Presedintele Romaniei i-a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios” - in grad de Comandor, lui Vasile Grozav, presedintele postului de radio „Discovery FM” din Republica Moldova, "in semn de inalta pretuire a abnegatiei si devotamentului dovedite in dezvoltarea relatiilor dintre Republica Moldova si Romania, pentru sustinerea si promovarea constanta a valorilor democratice".

MARIA CIOBANU, IULIAN FILIP. De asemenea, Traian Basescu, a semnat si decretul de decorare a doamnei Maria Ciobanu, deputat in Parlamentul Republicii Moldova, si a scriitorului Iulian Filip, carora le-a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios” - in grad de Ofiter"in semn de inalta pretuire a abnegatiei si daruirii cu care au contribuit la formarea tinerei generatii din Republica Moldova, pentru implicarea constanta in promovarea limbii romane si valorilor democratice".

Decorarile au fost facute la propunerea doamnei consilier prezidential Anca-Ileana Ilinoiu, sef al Departamentului Politica Externa al Administratiei Prezidentiale.


(203 )

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Traian Basescu imparte decoratii in Republica Moldova | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.