Miercuri, 26 Noiembrie 2014 - 05:52 AM Aleg.RO: Ponta: De cand Turcescu s-a deconspirat, a ramas Rares Bogdan ofiter acoperit

Publicat de: ---

Cotidianul

”Vreau sa va lamuresc un lucru . Dupa un an foarte greu, m-am dus cateva zile in concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat in Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului”, a declarat Victor Ponta.

”Toate minciunile, povestile pe care le-ati vazut, stateati aseara sa panditi avioane private, care urmau sa vina din luna, din note de plata, despre ceva (...) Toti cei care ma cunosc, de 40 de ani, stiu ca nu beau whisky. Poate alti presedinti, nu eu”, a continuat el.

Premierul a adaugat ca ”toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit”.

”De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri”, a precizat Ponta.

Victor Ponta a mentionat ca ceea ce doreste este sa isi faca treaba, in continuare.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru cateva zile, in Abu Dhabi, Realitatea TV transmitand o fotografie cu Ponta si omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, si precizand ca imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sambata spre duminica.

In imagine, Ponta poarta o sapca de blugi si rade.

Duminica, in Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizata ultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, editia 2014.

In urma cu o saptamana, premierul Victor Ponta si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Citeste si: Ponta se afla in Dubai, unde a fost cu Sebastian Ghita intr-un club de lux (Realitatea TV) - FOTO Citeste si: Ponta a revenit in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai - surse. Premierul a ajuns la Palatul Victoria Citeste si: Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la viitorul politic imediat

 


(171 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Ponta: De cand Turcescu s-a deconspirat, a ramas Rares Bogdan ofiter acoperit | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.86646294593811 seconds.