Miercuri, 26 Noiembrie 2014 - 05:52 AM Aleg.RO: Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la viitorul politic imediat

Publicat de: ---

Cotidianul

„Nu i-a facut bine (vacanta in Dubai, n .r.), orice am spune si oricum ne-am pozitiona fata de acest episod. Nu i-a facut bine, dar este o chestiune pe care dansul trebuie sa si-o analizeze, asa cum sunt convins ca isi face o analiza cu privire la propriii pasi si la modul in care isi vede viitorul politic imediat”, a spus Geoana.

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai, au declarat anterior, agentiei MEDIAFAX, surse oficiale.

In acelasi timp, surse aeroportuare au precizat pentru MEDIAFAX ca premierul a fost condus de catre protocolul companiei aeriene pe un traseu special, catre o iesire laterala, nu catre terminalul principal de sosiri sau salonul oficial, procedura folosita in anumite situatii.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru cateva zile, in Abu Dhabi, Realitatea TV transmitand o fotografie cu Ponta si omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, si precizand ca imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sambata spre duminica.

In imagine, Ponta poarta o sapca de blugi si rade.

Duminica, in Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizata ultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, editia 2014.

Marti, premierul Victor Ponta si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Surse oficiale afirmau ca premierul Victor Ponta va intra intr-un scurt concediu, pana la inceputul saptamanii viitoare, deoarece a simtit nevoia unei scurte perioade de odihna dupa alegerile prezidentiale, pe care le-a pierdut in fata lui Klaus Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta declara ca este "trist", ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare "o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el".

"Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.


(180 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la viitorul politic imediat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5845799446106 seconds.