Joi, 27 Noiembrie 2014 - 06:03 AM Aleg.RO: Fostul deputat Mihai Radan, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru ca si-a angajat rudele la cabinet

Publicat de: ---

romanialibera

Mai puteti citi si:

Fostul deputat Stelica Iacob Strugaru, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Fostul deputat din partea Uniunii Croatilor din Romania Mihai Radan a fost condamnat de Inalta Curte de Casa?ie ?i justi?ie la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a angajat fiul si nora la biroul sau de parlamentar, transmite Mediafax .

Prin decizia de marti a instan?ei supreme, Radan a fost gasit de conflict de interese.

Sentinta nu este definitiva si poate fi contestata atat de fostul deputat, cat si de procurorii Parchetului instantei supreme.

Fostul parlamentar a fost trimis in judecata in 10 ianuarie, iar potrivit rechizitoriul procurorilor, Radan, in calitate de deputat in cadrul Parlamentului Romaniei, a propus angajarea in cadrul biroului sau parlamentar a fiului sau si a nurorii sale si a avizat contractele individuale de munca incheiate cu acestia.

Mai mult, spun anchetatorii, el a incheiat un contract civil de prestari servicii cu sotia sa. In urma acestor contracte \'s-a realizat in mod direct un folos material pentru acestia in cuantum total de 89.368 de lei, sume platite din bugetul Camerei Deputatilor\', potrivit Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

Mihai Radan a fost deputat in Parlamentul Romaniei in perioada 2000-2012, din partea Uniunii Croatilor din Romania.

15% REDUCERE la toate tabletele Allview. Click pentru detalii! comenteaza /* (c)


(304 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Fostul deputat Mihai Radan, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru ca si-a angajat rudele la cabinet | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5825080871582 seconds.