Joi, 27 Noiembrie 2014 - 06:03 AM Aleg.RO: Reactia PSD, dupa initiativa deputatului Nicolae Paun de gratiere colectiva

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Deputatul Nicolae Paun a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca va depune in urmatoarea sesiune parlamentara, la Parlament, un proiect privind gratierea colectiva a celor care au pedepse intre unu si cinci ani, pentru acte care nu au fost savarsite cu violenta .

”Voi depune, in urmatoarea sesiune parlamentara, un proiect privind gratierea colectiva a unro pedepse pentru acte care nu au fost savarsite cu violenta, intre unu si cinci ani maximum”, a declarat Nicolae Paun, pentru MEDIAFAX.

Deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu au fost initiatorii Legii amnistierii si gratierii, respinsa saptamana trecuta de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.

Camera Deputatilor a respins saptamana trecuta, marti, proiectul legii amnistiei si gratierii, fiind inregistrate 293 de voturi in favoarea acestei decizii, un vot "impotriva" si o abtinere.

Camera era forul legislativ decizional in cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013.

 

 

Citeste si Amnistia si gratierea revin in Parlament. De aceasta data, deputatul Nicolae Paun vrea gratiere colectiva Citeste si Prima GRATIERE pe care o va face Victor Ponta daca va ajunge presedinte


(268 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Reactia PSD, dupa initiativa deputatului Nicolae Paun de gratiere colectiva | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59087991714478 seconds.