Vineri, 28 Noiembrie 2014 - 05:58 AM Aleg.RO: Klaus Iohannis, cina cu colegii liberali la un restaurant din Sibiu, cu bucate traditionale si peste

Publicat de: ---

romanialibera

"Ma intalnesc cu colegele si cu colegii din noul PNL", a spus Klaus Iohannis la sosirea la restaurantul respectiv din Sibiu .

Inaintea presedintelui ales, la restaurant au ajuns liderii locali ai noii formatiuni liberale, deputatii Raluca Turcan si Mircea Cazan, viceprimarul Virgil Popa, dar si parlamentari, consilieri locali si judeteni si primari din judetul Sibiu.

"E o intalnire a staff-ului care a muncit tare mult in aceasta campanie, cu presedintele ales, si cred ca e o intalnire de bun augur de ambele parti. Este o intalnire de multumire ca am reusit sa dam Romaniei acest proiect de viitor si ca am dat Romaniei o sansa si am dat romanilor cinstiti, buni si decenti din aceasta tara o sansa", a declarat deputatul Raluca Turcan.

In total, la intalnire participa aproximativ 130 de persoane, iar meniul contine bucate traditionale si peste.

Deputatul Ioan Tamaian a precizat ca, la finalul serii, fiecare participant va primi din partea lui Klaus Iohannis cate un exemplar din cartea acestuia "Pas cu pas".


(729 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Klaus Iohannis, cina cu colegii liberali la un restaurant din Sibiu, cu bucate traditionale si peste | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.