Vineri, 28 Noiembrie 2014 - 05:58 AM Aleg.RO: Eliberat de codul tacerii, Vanghelie descrie, in premiera, natura RELATIEI dintre Victor Ponta si Sebastian Ghita. „Stiti ce se discuta la noi in partid de cei doi? Sa va spun...”

Publicat de: ---

Gndul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Victor Ponta si Sebastian Ghita „sunt legati ombilical”, „se intalnesc noaptea si decid asupra unuia sau a altuia din partid” si au creat un sistem cunoscut in partid, prin care deputatul a monopolizat, prin interpusi, toate contractele publice . Aceastea sunt cateva dintre dezvaluirile „din interior” pe care Marian Vanghelie le-a facut joi seara, la postul Realitatea TV, la doar cateva ore dupa ce a fost exclus din partid. Eliberat de pactul tacerii, Vanghelie „s-a eliberat”, descriind metoda prin care Ghita a devenit milionar din bani publici: „Va spun cum se discuta in partid. „Ba, este o licitatie acolo. A, e Sebi Ghita”. Sunt oameni pusi de el si el e in spate”.

Potrivit lui Vanghelie, Sebastian Ghita este acum intr-o stare de tensiune din cauza unui dosar la DNA. „Inteleg frica lui Sebi Ghita cu amnistia. Amnistia e chiar pentru el. E pe un rol cu un proces chiar acum, care inteleg ca este pe finalizate”, a subliniat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a povestit si de metoda de intimidare patentata de Sebastian Ghita in partid, amintind ca deputatul si-a creat un departament de „bodyguarzi” care urmaresc oameni politici si ziaristi. Vanghelie a spus ca, in noaptea in care a fost urmarit de paparazzi, episod aparut intr-o inregistrare publicata in presa tabloida, el a vrut sa-i dea un mesaj lui Sebastian Ghita: „In seara aia n-am iesit pentru bodyguarzi, daca erau paparazzi, le dadeam mana. Am vrut sa ii sperii un pic. Sa inteleaga ca daca ti-ai facut firma sa urmaresti oamenii politici sa stie ca poate sa-i bata unii. (...) Cine sa-l opreasca pe Ghita? Stiti cati din presa romana au fost urmariti si impinsi de niste cimpanzei din astia cu capul mare?”

Potrivit lui Vanghelie, Ghita are in partid „functia de imputernicit al lui Ponta”, care i-a creat „functia asta artificiala de presedinte PSD Online”. ”El e un tip „talentat” si s-a descurcat in formele lui pe care le cunoasteti. Din pacate are o influenta mare asupra lui Victor Ponta. Nu puteam in interior sa spun lucrurile astea”.

 

Citeste si Partidul Comunist si-a taiat trei capete. Ce rasare in loc Citeste si Biserica PSD Citeste si Geoana toarna din sedinta PSD: Ponta si Dragnea sunt convinsi ca au pierdut alegerile din cauza unei „forte supranaturale”. Unde au localizat-o Citeste si Vanghelie, dupa ce a fost exclus din PSD: „Dragnea ne-a spus ca am pierdut alegerile din cauza americanilor, Ponta e un vagabond” Citeste si Motivul excluderii lui Geoana, Vanghelie, Sova, neclar pentru unii participanti la sedinta PSD Citeste si Sebastian Ghita: Cred ca e momentul ca Iliescu sa se retraga. Mazare, Duicu, Pendiuc, Hrebenciuc, suspendati


(596 afiri)

 

Link-uri înrudite

· Alte tiri din sursa
Gndul

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa Gndul:

Eliberat de codul tacerii, Vanghelie descrie, in premiera, natura RELATIEI dintre Victor Ponta si Sebastian Ghita. „Stiti ce se discuta la noi in partid de cei doi? Sa va spun...” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.
Page created in 0.62101912498474 seconds.