Vineri, 28 Noiembrie 2014 - 05:58 AM Aleg.RO: Geoana, Sova si Vanghelie scapa turma PSD

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Victor Ponta si-a asumat infrangerea de la prezidentiale, dar oalele sparte le-au platit Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova .

 

Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie au fost exclusi din PSD

Echipa perdanta, Victor Ponta ? Liviu Dragnea, nu se schimba. De partea cealalta insa, cei care au ridicat glasul dupa alegeri au fost pusi pe liber. Ca sa motiveze excluderea lui Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie, liderul PSD i-a acuzat pe acestia ca au uneltit impotriva conducerii partidului. ?Am avut o discutie legata de echipa cu care mergem mai departe. Nu o sa dau niciodata vina, imi asum singur responsabilitatea. Dar tocmai pentru ca e o perioada dificila, dupa prezidentiale e nevoie de o echipa de conducere in PSD care sa fie cu adevarat unita.

Dan Sova

Au fost trei dintre colegii nostri de care, nu doar eu, ci majoritatea covarsitoare a colegilor, cu doua voturi impotriva, au considerat ca trebuie sa ne despartim drumurile si in ceea ce ma priveste nu sunt sau poate n-am fost omul deciziilor radicale si am platit un pret pentru asta. Uneori e nevoie de decizii radicale si e nevoie sa ramai in echipa cu cei care sunt uniti?, a explicat Victor Ponta. Acesta a recunoscut ca a jucat toata sedinta cu mandatul pe masa si ca in felul acesta a reusit sa se impuna in fata colegilor. ?Nu ma tem de ruperea partidului. Eu am oferit si varianta retragerii mele daca se gasea acum varianta mai buna. (…)

Marian Vanghelie

Daca era Congres in decembrie, eu nu candidam. Nici in martie nu stiu daca voi mai candida. Voi vedea daca am puterea si nu vreau sa incurc?, a mai spus liderul PSD.

Vanghelie vrea sa-si faca partid

Dat afara din partid, Marian Vaghelie a explicat ca nu a avut nicio sansa, subliniind ca a fost victima unei ?executii?. ?Mi-a fost greata. N-am vazut asa executii nici la Partidul Comunist.. Dl. Ponta cat a fost in Dubai l-a lasat pe dl. Dragnea sa faca jocuri. Suntem nebuni?! Si nu ne-am dat seama ca nu putem sa ne prezentam cu acelasi candidat peste 5 ani si cu acelasi director de campanie?!? , a afirmat primarul sectorului 5. In context, acesta a precizat ca nu-l mai intereseaza PSD-ul si ca se gandeste sa infiinteze o alta formatiune politica. ?Nu mai am niciun plan cu PSD. O sa fiti surprinsi cine o sa vina cu mine?, a mai spus Vanghelie. Mult mai temperat s-a aratat a fi Mircea Geoana, acesta sustinand ca discutia din CEx i s-a parut totusi ?utila?.  ?Toata lumea este infierbantata. Toata lumea cauta tapi ispasitori. Victor Ponta a cerut excluderea mea. Sa trecem peste acest moment delicat, toata lumea este nervoasa, a fost o discutie lunga, dar in linii mari, utila. Partidul a gasit o formula sa continuam pana la Congres. Eu am mai trecut prin asa ceva, a conchis Geoana.

Sebsastin Ghita l-ar mazili si pe Ion Iliescu

Simtind ca bate vant de schimbare si in curajat de deciziile adoptate de Comitetul Executiv, deputatul PSD Sebastian Ghita ii cere lui Ion Iliescu sa o rupa cu PSD-ul. ?Cred ca e momentul ca Ion Iliescu sa se retraga. Nu mai poate fi un simbol al PSD. Cat timp Ion Iliescu se aseaza la fiecare sedinta langa presedintele PSD avem o problema?, a sustinut social-democratul.

Credeti ca Marian Vanghelie va reu?i sa ia dupa el un numar important de social-democra?i ?

Da, categoric Nu, nu stiu cati pesedisti il vor urma pe Vanghelie O sa vedem cat de curand Oricum, cred ca Vanghelie are dreptate Indiferent de ce va decide Vanghelie, nu sunt de acord cu excluderea lui din PSD

Vezi Rezultate

 Loading ...


(623 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Geoana, Sova si Vanghelie scapa turma PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64833688735962 seconds.