Luni, 29 Decembrie 2014 - 05:31 AM Aleg.RO: Catalin Striblea pleaca de la Romania TV

Publicat de: ---

Cotidianul

Jurnalistul Catalin Striblea paraseste Romania TV, postul detinut de deputatul Sebastian Ghita . Striblea a anuntat ca s-a despartit de aceasta televiziune "de comun acord".

"Duminica seara am avut ultima emisiune la Romania TV. A fost capatul unui drum de aproape sase ani, in mare cu aceeasi echipa cu care am inceput la Realitatea sau Realitatea FM. Am convenit acum, de comun acord, ca e o rascruce si ca nu ne intelegem cum sa mergem mai departe. De ce am plecat? Uneori am simtit ca sunt mai multe lucrurile care ne despart, decat cele care ne legau. De ce au vrut ei sa plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil ca e vorba de acelasi sentiment. Ne-am certat? Nicio secunda. Am trecut fiecare cu calm si chiar razand. Bine, ei au si experienta transferurilor de jucatori pe care le fac de ani de zile. M-a surprins? Sincer sa fiu, daca m-ati fi intrebat acum o luna as fi avut dubii. Am sa le reprosez ceva? Mi-ar fi placut ca lucrurile sa fie mai clare, dar le multumesc pentru sprijin de-a lungul ultimilor ani”, afirma Striblea intr-o postare pe blogul personal.

Anterior, Silviu Manastire, realizator la acest post TV, a anuntat ca nu va mai face parte din echipa lui Sebastian Ghita. Acesta va realiza emisiunea sa "Dosar de politician" la B1 TV.


(178 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Catalin Striblea pleaca de la Romania TV | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0979161262512 seconds.