Marți, 30 Decembrie 2014 - 05:39 AM Aleg.RO: Alina Gorghiu: PNL respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei

Publicat de: ---

Puterea taguri: alina, gorghiu, pnl, decizia, curtii, constitutionale, ccr, legea, bugetului, stat, augustin, zegrean

Liberalii accepta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei privind Legea bugetului . Anuntul a fost facut de presedintele PNL, deputatul Alina Gorghiu.

Liderul Partidului National Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a declarat luni ca liberalii respecti decizia Curtii Constitutionale a Romaniei privind Legea bugetului de stat. „PNL respecta decizia CCR privitoare la legea bugetului. Asteptam sa vedem cum va respecta PSD schema bugetara propusa. Multe din cifre si estimari sunt nerealiste si transpare lipsa de viziune a PSD in ceea ce priveste axele de dezvoltare ale Romaniei”, a explicat presedintele PNL intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook. Gorghiu a mai spus ca partidele din Romania trebuie sa respecte legile in vigoare.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea facute de PNL privind Legea bugetului de stat pe 2015, informeaza Agerpres. „Aceasta nedepunere a legii bugetului in Parlament la termen nu este sanctionata nici de legea pe care ei o invoca si nici de Constitutie. (…) Criticile care au fost aduse acestei legi nu pot fi considerate ca incalcari ale Constitutiei”, a precizat Augustin Zegrean, presedintele CCR.


(382 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Alina Gorghiu: PNL respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.75925087928772 seconds.