Miercuri, 31 Decembrie 2014 - 06:25 AM Aleg.RO: Guvernul, acuzat de delir institutional

Publicat de: ---

Cotidianul

Deputata Raluca Turcan a anuntat marti ca PNL va solicita Avocatului Poporului sa atace ordonanta Guvernului care ii permite lui Victor Ponta sa scape mai repede de doctoratul pentru care a fost acuzat de plagiat . În opinia lui Turcan, avem de-a face cu "un delir institutional al Guvernului PSD"

"PNL va solicita Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa intoarca din drum aceasta ordonanta. Este singura institutie care, in acest moment, poate opri acest delir institutional al Guvernului PSD. Noul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, si-a inceput mandatul la fel cum au facut Ecaterina Andronescu si Remus Pricopie: prin Ordonante de Urgenta cu dedicatie, date pe final de an sau in vacante, pentru a-l servi pe premierul Ponta sau clientela PSD", a precizat deputatul PNL intr-un comunicat de presa.

Turcan mai sustine ca avem de-a face cu o guvernare ”in interes personal si care loveste statul de drept prin incalcarea Constitutiei”.

„Victor Ponta a contrasemnat legi care reglementeaza direct pentru el, ceea ce este neconstitutional si antidemocratic", a mai declarat aceasta.

Guvernul Ponta a adoptat marti o Ordonanta de urgenta prin care modifica Legea Educatiei in sensul in care i se va permite premierului Victor Ponta sa renunte mai usor la titlul de doctor.


(467 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Guvernul, acuzat de delir institutional | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0496339797974 seconds.