Luni, 05 Ianuarie 2015 - 05:50 AM Aleg.RO: Harta partiilor de schi din Romania

Publicat de: ---

Money.ro

VEZI AICI PARTIILE DIN TARA, IN TIMP REAL

In total au fost amenajati 136 de kilometri de partie in 19 judete .In 14 decembrie faci cumparaturi pe ultima 100 de metri in peste 750 metri patrati de oferte speciale.

Click aici pentru a vedea graficul la dimensiune mare

In ultimii cinci ani, Guvernul a investit sume uriase pentru dezvoltarea si amenajarea partiilor de schi din Romania. Insa, fara o promovare adecvata a acestora, investitia risca sa fie realizata degeaba.

 

Incepand cu anul 2009 si pana in prezent, institutia guvernamentala responsabila de turism, in trecut Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, iar in prezent Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism (DIMMMAT), a platit o suma totala de 557,6 milioane de lei (aproximativ 130 milioane de euro) pentru realizarea unui numar de 19 proiecte legate de domeniul schiabil din Romania.

VEZI AICI PARTIILE DIN TARA, IN TIMP REAL

 

Cele 19 proiecte care au beneficiat de finantare de la stat sunt amplasate in zece judete: Bihor, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Prahova, Suceava si Valcea, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat in DIMMMAT, Constantin George Brezoi, unui deputat.

 

Pana de curand, dezvoltarea domeniului schiabil din tara noastra nu a reprezentat o prioritate pentru guvernanti. Asta in ciuda faptului ca o treime din suprafata tarii este acoperita de muntii Carpati si avem mai multe regiuni de schi in zone geografice diverse, cu peisaje minunate.

 

Ce a mai ramas de facut este sa promoveze toate destinatiile de schi din Romania turistilor straini, pentru ca acestia sa stie ca in Romania se poate merge in vacanta nu numai vara pe litoralul Marii Negre sau iarna la Poiana Brasov, Predeal sau Sinaia, ci in multe alte locuri din tara.

 

Va prezentam lista statiunilor de schi din Romania, conform viaromania.eu: Albac, Arieseni, Azuga, Baia Sprie, Baile Homorod, Baile Tusnad, Baisoara, Baita Bihor, Balea, Borsa, Bran, Busteni, Carlibaba, Cavnic, Durau, Feleacu, Harghita Bai, Izvoru Muresului, Lacu Rosu, Muntele Mic, Paltinis, Paltinis Botosani, Paltinis Severin, Petrosani, Piatra Neamt, Poiana Brasov, Poiana Tapului, Praid, Predeal, Ranca, Sinaia, Sovata, Soveja, Stana de Vale, Straja, Toplita, Valenii de Munte, Valiug, Vatra Dornei.

 

VEZI AICI PARTIILE DIN TARA, IN TIMP REAL


(301 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Harta partiilor de schi din Romania | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73173213005066 seconds.