Vineri, 16 Ianuarie 2015 - 05:54 AM Aleg.RO: Deputatul Radu Stroe s-a inscris in UNPR. Fostul ministru va activa in grupul parlamentar al PSD

Publicat de: ---

Puterea taguri: deputat, radu, stroe, inscrie, unpr, fost, ministru, activeaza, grup, parlamentar, psd

Deputatul Radu Stroe s-a inscris, joi, in UNPR si va activa in grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor .

“Deputatul Radu Stroe s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Domnul Radu Stroe a fost ales deputat in colegiul uninominal nr. 1 din circumscriptia electorala nr. 25 Ilfov. Începand cu aceasta data, parlamentarul UNPR activeaza in grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor”, se precizeaza intr-un comunicatul de presa al UNPR.

UNPR are grupuri parlamentare commune cu PSD atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor.

Deputatul Radu Stroe a anuntat, marti, ca si-a dat demisia din PLR, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, si intentioneaza sa se inscrie in UNPR. Stroe a tinut sa precizeze ca nu face reprosuni nimanui si este o decizie personala.

”Am demisionat din motive personale din PLR. Nu fac reprosuri nimanui si e decizie persoana. La inceputul sesiunii parlamentare imi voi anunta adeziunea la grupul parlamentar al PSD, din care face parte si UNPR”, declara deputatul Radu Stroe, pentru Mediafax. 


(216 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Deputatul Radu Stroe s-a inscris in UNPR. Fostul ministru va activa in grupul parlamentar al PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56472897529602 seconds.