Vineri, 16 Ianuarie 2015 - 05:54 AM Aleg.RO: Eurodeputat roman reclamat la Bruxelles. A incalcat independenta justitiei!

Publicat de: ---

libertatea Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii,CSM, Marius Tudose, spune ca plenul CSM a decis sa se sesizeze Parlamentul European,PE, cu privire la incalcarea independentei justitiei de catre deputatul european Maria Grapini pentru ca astfel de declaratii in PE sa nu mai aiba loc . Publicitate $(document).ready(function(){ var heigCont = $('.adContent').height(); if(heigCont==0){ $('#pubincontent').hide(); } } );

"In urma dezbaterilor, Plenul, cu unanimitate de voturi, a considerat ca s-a adus atingere independen?ei sistemului judiciar, si nu numai, chiar a autoritatii judecatoresti in general. Cu aceasta ocazie, Plenul a gasit necesar sa se sesizeze Parlamentul European cu o informare, sa fie adusa la cunostinta, in asa fel incat astfel de declaratii in PE sa nu mai aiba loc. Cred ca tine si de noi, CSM, sa incercam educarea politicienilor pe aceasta cale", a afirmat Tudose.

Europarlamentarul PC Maria Grapini declarat in 24 noiembrie 2014, in Parlamentul European,  ca Dan Voiculescu,presedintele fondator al Partidului Conservator,PC, a fost condamnat politic, iar confiscarea extinsa, aplicata si tertilor care nu au facut parte din procesul privind privatizarea ICA reprezinta o amenintare la adresa libertatii presei din Romania.


(197 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Eurodeputat roman reclamat la Bruxelles. A incalcat independenta justitiei! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58126091957092 seconds.