Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Vicepresedinte PMP: Udrea ne-a anuntat din decembrie ca a decis sa se retraga de la conducerea PMP ca aceste suspiciuni sa nu se rasfranga asupra partidului

Publicat de: ---

Gândul Foto: Marius Dumbravenu // Mediafax

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te In opinia lui Stefan Vlaston, Eelena Udrea poate fi deja considerata fostul presedinte al PMP, cu toate ca noul Congres de alegere a unei alte conduceri este programat abia saptamana viitoare, pe 8 februarie . "Doamna Udrea a decis sa se retraga de la conducerea PMP tocmai pentru ca aceste suspiciuni care planeaza asupra sa sa nu se rasfranga asupra partidului", a comentat vicepresedintele PMP intr-o interventie la DIGI 24, aratand ca "foarte bine a facut" decizand astfel.

Vlaston anticipeaza ca "noua conducere PMP va fi mai tanara si deasupra oricaror banuieli".

Deocamdata, singura candidatura anuntata este cea a deputatului Eugen Tomac care a anuntat miercuri ca va concura la presedintia PMP cu motiunea "Romania implicata-PMP partidul schimbarii". Motiunea lui Tomac a fost semnata, intre altii, de europarlamentarul Siegfried Muresan, propus pentru functia de primvicepresedinte al PMP.

 

Citeste si Elena Udrea, in 14 ianuarie, SUGERA un anumit traseu al banilor in DOSARUL MICROSOFT: „Ponta si Blaga au luat niste bani” Citeste si Ce spunea in campania electorala Elena Udrea despre Dosarul Microsoft si cum a raspuns la intrebarea „Va tineati banii la comun cu fostul sot?” Citeste si Surpriza din dosarul Microsoft. Elena Udrea, pe 10 ianuarie: „Admit ca este posibil sa fie o neconcordanta”


(615 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Vicepresedinte PMP: Udrea ne-a anuntat din decembrie ca a decis sa se retraga de la conducerea PMP ca aceste suspiciuni sa nu se rasfranga asupra partidului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52639102935791 seconds.