Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Ivan: E obligatorie inlocuirea lui Sebastian Ghita din Comisia SRI

Publicat de: ---

Cotidianul

Europarlamentarul Catalin Ivan, candidat la sefia PSD, vrea inlocuirea lui Sebastian Ghita din Comisia pentru controlul SRI, al carui membru deputatul este . Ivan spune ca functia apartine PSD, iar Ghita nu mai face parte din partid. Europarlamentarul isi doreste ca lucrurile in aceasta privinta sa fie transate la reuniunea PSD de la sfarsitul saptamanii.

"Membrii PSD nu au uitat felul in care Sebastian Ghita a plecat din partid, jignind membrul fondator (pe Ion Iliescu - nr.), jignind membri de partid. Ne-a jignit pe toti si a plecat spunand ca isi va face un alt partid curat in antiteza cu PSD-ul. Daca este atat de rusinat de perioada in care a apartinut acestui partid, sa renunte la toate functiile pe care acest partid i le-a dat. La functia de deputat nu poate sa renunte pentru ca a fost ales, dar functia de membru in Comisia de supraveghere a SRI este o functie pe care PSD-ul o detine in urma algoritmului de alocare a posturilor din Camera Deputatilor. Acel post este al PSD-ului si nu al lui Sebastian Ghita", a spus Ivan miercuri seara la Realitatea TV.

"Sper sa discutam la CEx cine ii va lua locul lui Sebastian Ghita in comisia de supraveghere pentru ca este foarte important in contextul actual. Este obligatorie inlocuirea lui Ghita. Este un drept al partidului de a-si numi acolo membri de partid", a mai spus Ivan.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni la Sinaia la sfarsitul acestei saptamani.


(637 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Ivan: E obligatorie inlocuirea lui Sebastian Ghita din Comisia SRI | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64686489105225 seconds.