Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: UPDATE. Judecatorul CCR Toni Grebla este audiat la DNA in dosarul de trafic de influenta

Publicat de: ---

Puterea taguri: judecator, ccr, toni, grebla, audiat, dna, dosar, trafic, influenta, sediu, directie

Judecatorul CCR Toni Grebla este audiat, joi, la sediul DNA, in dosarul in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, in scopul obtinerii de bani sau bunuri necuvenite .

Toni Grebla a afirmat ca a venit din nou sa dea explicatii in fata procurorilor dupa ce acestia i-au cerut saptamana trecuta sa revina pentru declaratii.

La intrarea in sediul DNA, judecatorul CCR a spus ca este in concediu si din acest motiv nu a vrut sa raspunda la intrebarile jurnalistilor legate o eventuala demisie. Totusi, Toni Grebla a precizat insa ca va da mai multe declaratii dupa incheierea audierilor.

Judecatorul CCR Toni Grebla este urmarit penal pentru trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, in scopul obtinerii de bani sau bunuri necuvenite. Acuzatiile i-au fost aduse la cunostinta in 22 ianuarie, cand a fost dus de anchetatori cu mandat la DNA.

Toni Grebla a intrat in concediu de odihna din 27 ianuarie, dupa ce cazul sau a fost discutat la Curtea Constitutionala.

Presedintele Curtii Constitutionale (CC), Augustin Zegrean, a declarat, ca Toni Grebla nu doreste sa isi dea demisia deoarece acuzatiile care i-au fost aduse in spatiul public nu sunt adevarate.

În acelasi dosar mai sunt cercetati omul de afaceri Ion Bircina, finul lui Toni Grebla si administratorul mai multor firme, deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova - membru in Consilul National al PSD, respectiv vicepresedinte al PSD Bacau -, Horia Hahaianu, director la Transelectrica, omul de afaceri din Moldova Victor Dolghi si generalul in rezerva Constantin Bartolomeu Savoiu, Mare Maestru al Marii Loji Nationale Romane -1880.


(344 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

UPDATE. Judecatorul CCR Toni Grebla este audiat la DNA in dosarul de trafic de influenta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57169914245605 seconds.