Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Rovana Plumb, neglijenta cu mamele

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Deputatul UDMR Szabo Odon acuza Ministerul Muncii, condus de social-democrata Rovana Plumb, de ?neglijenta in serviciu? si prejudiciererea mamelor care au primit indemnizatii mai mari decat limita egala .

 

Rovana Plumb stie sa planga de mila ?mamicilor? la TV, dar nu a fost in stare sa-si faca treaba scutindu-le astfel de haituiala Fiscului

Dupa cum se stie, guvernantii le-au promis acestor mame ca vor fi scutite de returnarea banilor incasati in plus, ba chiar au dat o ordonanta de urgenta care prevedea ca persoanele in cauza sa fie scutite de plata, iar cele care au apucat sa returneze statutului diferentele sa-si primeasca banii inapoi. Demers inutil din moment ce nemodificarea in termenul legal (30 de zile), de catre Ministerul Muncii, a normelor de aplicare a ordonantei in cauza a inrautatit situatia. ?Nerealizandu-se modificarea, finantele, inclusiv agentiile judetene, au trecut mai departe la recuperarea debitelor?, reclama acum deputatul UDMR, precizand ca instiintarile de plata primite de mame din partea Ministerul Finantelor Publice au valori cuprinse intre 3.000 si 18.000 lei, ba ajung chiar si la 61.000 de lei in unele cazuri.


(351 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Rovana Plumb, neglijenta cu mamele | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.