Vineri, 06 Februarie 2015 - 05:48 AM Aleg.RO: Dezvaluirile Elenei Udrea. Atacuri la Coldea si Kovesi, dar si la fosti colegi de partid

Publicat de: ---

AMOS News

Elena Udrea face noi dezvaluiri . Vorbeste despre o legatura dintre generalul SRI, Florian Coldea, si sefa DNA, Codruta Kovesi, care s-ar substitui puterii politice. Recunoaste ca a platit oameni pentru a obtine informatii si povesteste despre discutiile sale cu fostul director al SRI, George Maior, si cu Florian Coldea.

Elena Udrea: „Sunt oameni la varful DNA, vorbesc de d-na Kovesi si d-nul Coldea care au actionat politic. Spre exemplu, d-nul Coldea nu a vrut-o pe d-na Bica sefa la DIICOT. In perioada in care d-na Bica urma sa fie numita la conducerea DIICOT a fost pusa de doua ori consecutiv sub ascultare de d-na Kovesi”.

Aceasta ar fi puterea oculta care, in viziunea Elenei Udrea, conduce Romania si care ar incearca sa o reduca la tacere. De la izbucnirea scandalului, nici interimarul de la SRI, nici sefa DNA, nu au comentat acuzatiile care li se aduc. In schimb, Udrea merge mai departe.

Elena Udrea, deputat, fost ministru al Turismului si Dezvoltarii: „Caz de judecator la Inalta Curte care a luat o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comanda”.

Elena Udrea aminteste despre schimburile de mesaje cu Sebastian Ghita, de la care a aflat ca generalul Coldea o uraste pentru ca era o sursa alternativa de informatii a lui Traian Basescu. Fosta consiliera de la Cotroceni admite ca obtinea informatii prin diverse metode.

Elena Udrea: Sunt oameni care au venit la mine, nu stiu, sa spuna niste lucruri dar nu degeaba, nu sa mi le spuna din constiinta, sa mi le spuna pe bani. Si care acum fac pe moralistii la televizor.Moderator Vorbeste liber: Si ati platit informatiile?Elena Udrea: Uneori, da.

Elena Udrea nu-i iarta nici pe fostii colegi de partid.

Elena Udrea: „Am dat exemplul d-lui Valeriu Turcan, mare aparator al d-lui Coldea. D-nul Turcan si sotia lui, totusi, foarte mult timp au fost sprijiniti in campania electorala de Dorin Cocos”.

Valeriu Turcan, fost purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu: „Acum aruncand cu noroi, amenintand pe toata lumea, din punctul meu de vedere, se plaseaza singur in zona crimei organizate”.

Udrea spune ca, de la declansarea acestui scandal, este dezamagita de unii oameni. Este insa neutra in privinta presedintelui Basescu si declara ca acesta va vorbi atunci cand va crede de cuviinta.

 


(425 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte tiri din sursa
AMOS News

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa AMOS News:

Dezvaluirile Elenei Udrea. Atacuri la Coldea si Kovesi, dar si la fosti colegi de partid | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.