Vineri, 06 Februarie 2015 - 05:48 AM Aleg.RO: Cristian Rizea, despre acuzatiile Elenei Udrea: O voi da in judecata. Am privit siderat declaratiile acesteia

Publicat de: ---

Puterea taguri: cristian, rizea, acuzatie, elena, udrea, da, judecata, priveste, siderat, declaratie

Cristian Rizea a declarat, miercuri, referitor la acuzatiile aduse de Elena Udrea, ca a luat legatura cu avocatii sai si o va da in judecata . Rizea a tinut sa precizeze ca a privit „siderat” afirmatiile Elenei Udrea, iar singura lui vina este ca o cunoaste de 14 ani.

Citeste si: Valeriu Turcan: Am plecat din Administratia Prezidentiala din cauza dorintei Elenei Udrea de a controla politica de comunicare

„Am privit siderat aceste afirmatii. Singura mea vina e ca o cunosc pe Elena Udrea, de 14 ani, ne-am cunoscut asa, ca amici de familie, sa zic. Dar asta nu inseamna ca eu vreodata voi abdica de la principiile mele si intre Elena Udrea si statul de drept, o voi alege pe ea. Atunci cand un om greseste trebuie sa raspunda in fata legii. Si niciodata n-o sa acuz SRI si DNA doar pentru ca asa doreste ea. E intr-o situatie regretabila, si imi pare rau pentru ea, dar eu am fost constant in pozitiile publice pe care le-am avut. Sa mearga in fata justitiei. Faptul ca mi-am permis sa apar institutiile statului, inseamna ca Elena Udrea sa arunce cu noroi in mine?”, a precizat Cristian Rizea, la B1 TV.

Social-democratul a mai spus ca o va da in judecata pe Elena Udrea.

„Eu deja am vorbit cu avocatii mei si o voi da in judecata. Sa spuna public ce bani mi-au dat. Eu ii respect pe cei care m-au trimis in Parlament, dar nu pe cei care au jefuit Romania, chiar daca imi sunt amici”, a afirmat Cristian Rizea.

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca va sustine o interventie in fata plenului Parlamentului unde va spune „ce stie” si ca va trimite o declaratie tuturor ambasadelor.

De asemenea, Elena Udrea a mai spus ca va face mai multe dezvaluiri in legatura cu mai multe persoane care i-au cerut bani. Printre numele vehiculate se numara Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea si Oreste Teodorescu.


(407 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Cristian Rizea, despre acuzatiile Elenei Udrea: O voi da in judecata. Am privit siderat declaratiile acesteia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.