Luni, 09 Februarie 2015 - 05:59 AM Aleg.RO: Elena Udrea: Oreste Teodorescu mi-a adus doua dosare. Unul era insotit de o solicitare financiara

Publicat de: ---

Puterea taguri: elena, udrea, oreste, teodorescu, aduce, doua, dosar, unul, este, insotit, solicitare, financiara

Deputatul Elena Udrea a sustinut sambata seara, la B1 TV, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-a adus doua dosare, dintre care unul era insotit de o "solicitare financiara" . Udrea a tinut sa precizeze ca in document a fost implicat numele unei membre a Senatului.

Citeste si: Elena Udrea: George Maior mi-a spus de fotografiile de la Paris in care apar alaturi de Alina Bica

"Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre ce se intampla in trustul Intact. Niste bani care ajungeau la niste jurnalisti. Apoi dansul mi-a adus si un alt dosar cu solicitarea financiara", a declarat Elena Udrea, citata de gandul.info.

Citeste si: Elena Udrea: Am prieteni procurori si judectatori care i-au decizii in urma presiunilor facute asupra lor

Deputatul a afirmat ca „solicitarea financiara" ar fi fost cea inscrisa pe biletelul galben care insotea un al doilea dosar in care era implicat numele unei senatoare: 10.000 de euro. „Eu asa l-am primit cu tot cu biletelul galben. Am patru martori la mine la birou care pot spune cum au decurs discutiile cu domnul Oreste”, a completat Elena Udrea.

Aceasta a mentionat ca refuzul sau ar fi determinat reactiile publice ale jurnalistului, critice la adresa sa.

Fiind intrebata ce a facut cu documentele, Elena Udrea a spus ca i le-a inmanat lui Traian Basescu.

I le-am dat presedintelui care, din cate stiu, le-a dat la DNA", a afirmat Elena Udrea.

Oreste Teodorescu a declarat, la Romania TV, ca scrisul de pe biletelul prezentat de Elena Udrea nu ii apartine si ca o va actiona in judecata. Jurnalistul a mai spus ca documentele din dosar contineau informatii publice.

Elena Udrea a facut anterior publice numele unor politicieni si persoane din presa care i-ar fi cerut sume de bani, respectiv: Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) si Oreste Teodorescu.


(371 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Elena Udrea: Oreste Teodorescu mi-a adus doua dosare. Unul era insotit de o solicitare financiara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.