Luni, 09 Februarie 2015 - 05:59 AM Aleg.RO: Parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Luni, parlamentarii vor decide daca incuviinteaza inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea si daca deputatul PMP poate fi arestat preventiv .

 

La prima vedere, mai toate grupurile parlamentare vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea, astfel ca deputatul PMP este in pericol sa ajunga dupa gratii.

Oarecum surprinzator, Elena Udrea este “tradata” si de formatiunea politica pe care a condus-o pana de curand. Astfel, Eugen Tomac, noul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea.

“Vom vota pentru inceperea urmaririi penale. Obiectivele noastre sunt clare. Eu sper ca doamna Udrea sa poata sa-si dovedeasca nevinovatia in instanta”, a fost mesajul clar al lui Eugen Tomac.

Liderul PMP sustine ca “nu sunt in situatia sa-i dau doamnei Udrea sfaturi. Este o situatie delicata. Deocamdata pot sa va spun ca doamna Udrea nu mai este membru al Partidului Miscarea Populara si ca formatiunea noastra politica trebuie sa mearga mai departe”.


(225 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.