Luni, 09 Februarie 2015 - 05:59 AM Aleg.RO: Ponta: Basescu si Udrea au fost varfurile unor ilegalitati, precum Nicolae si Elena Ceausescu

Publicat de: ---

Bursa

"Sunt convins ca toti cei care sunt vinovati trebuie sa plateasca si sunt convins ca nu s-au comis toate de catre un singur om . Sigur, Basescu si Udrea au fost varfurile, cam cum au fost Nicolae si Elena Ceausescu inainte de '89, dar sa spunem ca doar ei...stim foarte bine ca nu", a spus Ponta la Romania TV, precizand sa se refera la politicieni din opozitie care pregatesc noi majoritati de guvernare.

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul "Microsoft" si una in dosarul ”Gala Bute”.

Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de incuviintare a extinderii urmaririi penale in Dosarul ”Gala Bute” si de incepere a urmaririi penale impotriva acesteia in dosarul Microsoft.

Udrea a declarat, duminica, inainte de a intra la sedinta Comisiei juridice, ca i se pare "normal" sa se voteze petru inceperea urmaririi penale impotriva sa si ca parlamentarii PMP vor vota in acest sens.

Ea a sustinut ca este tinta a unei actiuni de denigrare a carei finalitate este tacerea sa.


(328 )

 

Link-uri înrudite

· Alte tiri din sursa
Bursa

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa Bursa:

Ponta: Basescu si Udrea au fost varfurile unor ilegalitati, precum Nicolae si Elena Ceausescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.