Joi, 12 Februarie 2015 - 05:23 AM Aleg.RO: PNL a depus motiunea simpla "PSD guverneaza la negru. Totul pentru PSD, nimic pentru cetateni"

Publicat de: ---

Cotidianul PNL a depus miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla "PSD guverneaza la negru . Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean", informeaza Agerpres."Deputatii PNL, in temeiul art 112 la Constitutia Romaniei si in temeiul art. 166 din Regulamentul Camerei Deputatilor, inaintam spre dezbatere si adoptare prezenta motiune simpla 'PSD guverneaza la negru — Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean'", a afirmat liderul deputatilor liberali, Ludovic Orban.In urma cu o saptamana, Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al deputatilor PNL, a anuntat ca motiunea este adresata ministrului Muncii, Rovana Plumb.Pocora a explicat ca subiectul motiunii pleaca de la art. 5 al OUG 86/2014 prin care Guvernul desfiinteaza Inspectia Muncii si Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, urmand sa formeze, prin comasare, "un mamut" — Agentia Nationala pentru Inspectia Muncii si Securitate Sociala.


(161 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

PNL a depus motiunea simpla "PSD guverneaza la negru. Totul pentru PSD, nimic pentru cetateni" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.730801820755 seconds.