Joi, 12 Februarie 2015 - 05:23 AM Aleg.RO: Ivan: Dancila, pusa sa minta ca sa ma discrediteze. Dragnea sa nu se mai ascuda in spatele doamnelor

Publicat de: ---

Bursa

"Ii transmit lui Liviu Dragnea sa-mi spuna direct daca il nemultumeste ceva legat de activitatea mea in partid si sa nu se mai ascunda in spatele unor doamne, colege din partid . Doamna Viorica Dancila a fost pusa azi sa minta in ideea ca ma va discredita in vreun fel", a spus Ivan, pentru MEDIAFAX.

El a aratat ca nu este membru in Comisia de control bugetar si ca, in consecinta, aprecierile facute de Viorica Dancila legate de persoana sa reprezinta "o minciuna".

"Eu sunt doar supleant. Membru plin si vicepresedinte la Comisia de control bugetar este domnul Dan Nica. Dan Nica nu a lipsit de la sedinte, deci nu aveam de ce sa-l inlocuiesc", a subliniat Ivan.

El a spus ca acest mod al lui Livu Dragnea de a-i sanctiona pe cei care il contrazic este "penibil".

"E o mare mincina si un mod penibil prin care domnul Dragnea incearca sa-si sanctioneze colegii care il contrazic", a sustinut Ivan.

Europarlamentarii PSD sustin ca neparticiparea in ultimul timp a lui Catalin Ivan la activitatile Grupului si ale delegatiei PSD din PE afecteaza buna functionare a activitatii delegatiei, iar absenta sa de la lucrarile Comisiei de Control Bugetar a creat "vulnerabilitati la adresa Romaniei".

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, delegatia europarlamentarilor romani din Grupul S&D constata ca, de o perioada lunga de timp, eurodeputatul Catalin Ivan nu a mai participat la activitatile Grupului S&D si ale delegatiei PSD din Parlamentul European, "periclitand astfel buna functionare a activitatii delegatiei in ansamblu".

"Absenta sistematica a dlui Ivan de la activitatile Comisiei de Control Bugetar a fost de natura a crea probleme foarte serioase delegatiei, dar si vulnerabilitati la adresa Romaniei, permitand deschiderea unor discutii despre posibile sanctiuni in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene", se arata in comunicat.

Totodata, europarlamentarii PSD afirma ca sunt "extrem de preocupati de lipsa totala de activitate a domnului Ivan, ca membru al Delegatiei la Comisia Parlamentara de Cooperare UE-Rusia, in contextul in care dezbaterea privind relatia UE cu Federatia Rusa este una dintre cele mai grave, si cu consecinte directe, asupra Romaniei".

Acestia fac un apel catre Catalin Ivan "sa-si indeplineasca onest responsabilitatile pe care le are ca europarlamentar social-democrat".

Recent, Catalin Ivan a fost inlaturat de la sefia PSD Sector 1, conducerea organizatiei fiind dizolvata.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, la sfarsitul lunii ianuarie, dupa CExN de la Sinaia, ca organizatiile PSD Sector 1 si Sector 5 au fost dizolvate ca urmare a propunerii presedintelui PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu. "La propunerea doamnei Andronescu, presedinta organizatiei de Bucuresti, am dizolvat organizatiile de la Sectorul 1 si Sectorul 5, i-am numit pe domnii deputati Tudorache coordonator la Sectorul 1, domnul Rizea la Sectorul 5 si au primit ca sarcina ca pana la Consiliul National sa vina cu un proiect de restructurare a organizatiei de Bucuresti in anasamblul sau", a spus el.

Europarlamentarul Catalin Ivan a sustinut la acel moment ca inlaturarea sa de la sefia PSD Sector 1 a fost o "executie", el aratand ca motivul real consta in faptul ca l-a "suparat" pe Liviu Dragnea, dar si pe Victor Ponta atunci cand a facut declaratii impotriva lui Sebastian Ghita.


(171 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Ivan: Dancila, pusa sa minta ca sa ma discrediteze. Dragnea sa nu se mai ascuda in spatele doamnelor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56682205200195 seconds.