Joi, 12 Februarie 2015 - 05:23 AM Aleg.RO: Basescu s-a instalat la PMP in biroul pregatit de Udrea

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

La finalul mandatului sau, Elena Udrea anunta ca i-a pregatit un biroul le sediul central al partidului in care sa se instaleze "cand va dori" .

Fostul presedinte a fost asteptat la sediul formatiunii de catre secretarul general al PMP, Dorel Onaca.Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac va merge si el la sediu in cursul zilei de miercuri.

Fostul presedinte Basescu a participat la sfarsitul saptamanii trecute la congresul PMP, reuniune unde a tinut o cuvantare in care a spus ca doreste sa fie un "partener" al acestui partid, dar fara sa il conduca.

Citeste si ELENA UDREA A FOST RETINUTA DE DNA. A iesit de la DNA cu catuse, dar a intrat in arestul Politiei fara catuse Citeste si BASESCU A VORBIT. Cum arata „LISTUTA” fostului presedinte: Udrea, Coldea, Bercea, dosare, coruptie, televiziuni, viitorul sau politic, alegeri, Ucraina, Moldova, Armata, SUA si UE Citeste si Elena despre Udrea. Draga jurnalule, „Elena Udrea trebuie sa taca”. Ultimul GEST si fuga pe scarile Parlamentului. REPORTAJ


(178 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Basescu s-a instalat la PMP in biroul pregatit de Udrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52721691131592 seconds.