Miercuri, 25 Februarie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita contesta controlul judiciar

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatul Sebastian Ghita se afla sub control judiciar .

 

Ghita a respectat, pana acum, regulilele controlului judiciar, dar marti s-a decis sa depuna o contestatie la decizia magistratilor.

Astfel, patronul Romania TV a ajuns la sediul Instantei Supreme pentru a contesta masura luata de oamenii legii in dosarul fraudarii de fonduri europene.

Sebastian Ghita este acuzat de participare la grup infractional organizat si de trafic de influenta.

Printre altele, Ghita este acuzat ca a efectuat demersuri la nivelul unor functionari ai SC HIDRO PRAHOVA SA si a exercitat interventii asupra directorului general al acestui agent economic, pentru ca, prin prisma atributiilor de serviciu pe care acestia le aveau, sa determine atribuirea nelegala, catre Asocierea S.C. GROSSMAN ENGINEERING GROUP S.R.L. ? S.C. EURO CONSTRUCT TRADING 98 S.R.L., a contractului de lucrari avand ca obiect “Extindere retele de canalizare in orasul Comarnic” iar pe parcursul derularii contractului, prelungirea termenelor de executie si efectuarea platilor in conditii de nelegalitate.


(233 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Sebastian Ghita contesta controlul judiciar | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.