Miercuri, 25 Februarie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita: In mod sigur ma consider prieten cu Victor Ponta. Ne dam declaratii favorabile unul celuilalt

Publicat de: ---

Puterea taguri: sebastian, ghita, mod, sigur, considera, prieten, victor, ponta, da, declaratie, favorabila

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, luni, ca in mod sigur se considera prieten cu premierul Victor Ponta . Ghita a tinut sa precizeze ca isi dau declaratii favorabile unul celuilalt.

Sebastian Ghita a fost solicitat sa comenteze faptul ca Victor Ponta, intrebat fiind daca mai e prieten cu el, ar fi evitat sa raspunda.

”Nu mi s-a parut. Eu am auzit declaratia domnului Ponta si mi s-a parut ca a dat o declaratie favorabila mie, asa cum si eu dau declaratii favorabile dansului”, a reactionat Sebastian Ghita.

Fiind intrebat daca se considera prieten cu premierul Victor Ponta, Sebastian Ghita a raspuns: ”Sigur ca da”.

Chestionat in continuare in ce relatii este cu directorul interimar al SRI, Florian Coldea, Sebastian Ghita a spus: ”Normale. Îl cunosc de la Comisia SRI si il consider un profesionist”.

Fiind intrebat daca se mai considera prieten cu Sebastian Ghita, dupa dosarul deschis la Ploiesti, premierul Victor Ponta a evitat sa dea un raspuns clar si a precizat ca asemenea discutii le va purta intr-un alt cadru.

"Dati-mi voie sa purtam asemenea discutii intr-un alt cadru", a raspuns premierul Victor Ponta. 


(214 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Sebastian Ghita: In mod sigur ma consider prieten cu Victor Ponta. Ne dam declaratii favorabile unul celuilalt | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.