Miercuri, 25 Februarie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: Avocatul Marius Striblea: Procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Publicat de: ---

Puterea taguri: avocat, marius, striblea, procuror, dna, pune, miscare, actiune, penala, caz, elena, udrea, dosar, gala, bute

Avocatul Marius Striblea a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca procurorii anticoruptie au pus in miscare actiunea penala in cazul Elenei Udrea, in dosarul "Gala Bute" . Acesta a tinut sa precizeze ca cel mai probabil urmeaza sa ceara instantei arestarea preventiva a acesteia sau sa propuna luarea altor masuri procedurale.

Marius Striblea a mai spus ca Elena Udrea a dat la DNA o declaratie amanuntita, referitoare la noile acuzatii care i se aduc in dosarul "Gala Bute", iar procurorii au pus in miscare actiunea penala pe numele acesteia.

Avocatul Marius Striblea a precizat ca aceasta este etapa premergatoare formularii unei propuneri de arestare preventiva sau de luare a unor masuri procedurale.

Marius Striblea a mentionat ca, in opinia sa, procedura de votare de luni din Camera Deputatilor, cand au fost avizate noile cereri ale DNA de urmarire penala si arestare preventiva a Elenei Udrea, a fost viciata, deoarece nu a fost intrunit cvorumul necesar conform legii.

Fiind intrebat daca Elena Udrea va face in continuare vreun denunt, avocatul a precizat ca aceasta nu va depune niciun denunt.

Chestionat in continuare cine a dat declaratii impotriva Elenei Udrea, avocatul nu a dorit sa precizeze, dar a mentionat ca acuzatiile aduse fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului sunt bazate doar pe denunturi.


(251 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Avocatul Marius Striblea: Procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.