Vineri, 27 Februarie 2015 - 05:40 AM Aleg.RO: Deputatul Daniel Fenechiu a demarat procedura juridica pentru infiintarea Partidului National Democrat (PND)

Publicat de: ---

Puterea taguri: deputat, daniel, fenechiu, demareaza, procedura, juridica, infiinteaza, partidul, national, democrat, pnd

Deputatul Daniel Fenechiu a anuntat, joi, demararea procedurii juridice pentru infiintarea Partidului National Democrat (PND) . Fenechiu a tinut sa precizeze ca noua formatiune se va particulariza prin „competenta si integritatea membrilor”.

"Pana in acest moment, au fost stranse 32.000 de semnaturi, iar luni, la ora 10,00, vom depune la Tribunalul Bucuresti dosarul de infiintare a Partidului National Democrat (PND). PND este un partid infiintat de 19 persoane - opt dintre ei sunt deputati, 11 sunt oameni tineri", a precizat Daniel Fenechiu, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului.

Deputatul a mai spus ca noua formatiune se va particulariza prin "competenta si integritatea membrilor", iar la baza tuturor demersurilor membrilor partidului va sta depolitizarea administratiei.

Fiind intrebat de diferenta intre numele propuse pentru grupul parlamentar si noua formatiune anuntata joi, Daniel Fenechiu a spus ca s-au purtat discutii cu unii deputati care vor sa i se alature acesteia si care se considera mai apropiati de doctrina populara.

"Prima ratiune este ca, la data infiintarii grupului parlamentar, nu exista partidul, nu exista nici astazi. A doua este legata de faptul ca suntem in discutii cu deputati care se considera a fi mai apropiati de doctrina populara decat de doctrina national - democrata, drept pentru care nu ne-am dorit sa cautionam denumirea grupului intr-o directie care sa fie un blocaj pentru unii si intrucat curentul popular este unul important, poate cel mai important in Europa, ne-am dorit sa avem posibilitatea sa fim deschisi si catre reprezentantii acestui curent", a explicat Daniel Fenechiu.

Deputatul a mentionat ca va incerca sa refaca si grupul parlamentar de la Senat.

"Deocamdata, nu avem niciun parlamentar la Senat. Noi consideram ca o mare parte dintre colegii nostri ( din PP-DD n.r.), cu care am inceput in legislatura 2012-2016, au plecat din fostul partid nu din dorinta lor de a pleca, ci datorita faptului ca nu s-au mai regasit sau au fost facuti sa plece. Daca exista disponibilitatea lor, discutii am avut in sensul asta, suntem deschisi spre a incerca sa refacem macar o parte insemnata din ce au fost grupurile noastre parlamentare, chit ca este foarte greu", a precizat deputatul Daniel Fenechiu.


(628 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Deputatul Daniel Fenechiu a demarat procedura juridica pentru infiintarea Partidului National Democrat (PND) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64422607421875 seconds.