Vineri, 27 Februarie 2015 - 05:40 AM Aleg.RO: S-au pus bazele unei noi formatiuni politice: Partidul National Democrat

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Cat de curand, pe scena politica din Romania ar urma sa apara un nou partid, pentru care pana la acest moment s-au strans 32 de mii de semnaturi de sustinere, de la persoane de pe intreg teritoriul tarii. Printre fondatorii proiectului se numara Daniel Fenechiu.

 

In conditiile in care s-a anuntat pe 19 ianuarie ca a fost demarata campania de strangere de semnaturi pentru infiintarea formatiunii politice, planurile privind lansarea noului partid au fost anuntate, joi la pranz, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, in cadrul careia s-a mai comunicat un amanunt esential pentru proiectul care ii are printre initiatori pe Daniel Fenechiu, acela ca in prima zi a saptamanii viitoare se va merge la Tribunalul Bucuresti, in vederea depunerii actelor de infiintare a PND. Ca urmare, cat de curand, partidul isi va face loc, oficial., pe scena politica autohtona.

Este vorba despre o formatiune din randurile caruia fac parte, pana la acest moment mai multi deputati, fosti membri ai Partidului Poporului- Dan Diaconescu, printre ei Liliana Minca, Gabriela Anghel, dar si Mihai Deaconu.

Sursa foto: Facebook/Partidul National Democrat


(375 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

S-au pus bazele unei noi formatiuni politice: Partidul National Democrat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62221598625183 seconds.