Joi, 02 Aprilie 2015 - 05:35 AM Aleg.RO: Horia Georgescu, adus la Directia Nationala Anticoruptie, la audieri

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Fostul director al Agentiei Nationale de Integritate a parasit, pentru cateva ore, Arestul Politiei Capitalei, interval in care a fost la audieri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie .

 

Aflat in Arestul Politiei Capitalei, pe perioada in care pe numele sau este valabil mandatul de arestare preventiva, emis, in urma cu aproximativ doua saptamani, mai precis pe 18 martie, de Instanta Suprema, la propunerea DNA – procurorii anticoruptie acuzandu-l de “abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul”, in dosarul privind retrocedarile ANRP, cu un prejudiciu de circa 75 de milioane de euro – fostul sef al ANI a fost adus, cu o duba, la DNA.

Georgescu discuta de cateva ore cu procurorii anticoruptie, cei care il cerceteaza pe fostul sef al ANI intr-un dosar in care mai este anchetat si deputatul Theodor Nicolescu, aflat de asemenea, in arest preventiv. Faptele care li se imputa celor doi dateaza de pe vremea cand acestia faceau parte din Comisia pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).


(275 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Horia Georgescu, adus la Directia Nationala Anticoruptie, la audieri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56892013549805 seconds.