Luni, 06 Aprilie 2015 - 05:35 AM Aleg.RO: "Asteptam imbunatatirea calitatii iluminatului public si incurajarea investitiilor"

Publicat de: ---

Bursa      *  (Interviu cu Eugen Scheusan, directorul general al Electromagnetica)
     *  Parlamentarii pregatesc modificarea Legii iluminatului public
       Un proiect de lege care vizeaza modificarea reglementarilor din domeniul iluminatului public se afla in dezbatere, deputatii intentionand sa il aprobe pana la sfarsitul sesiunii parlamentare .
     Companiile care produc corpuri de iluminat vor sa se faca auzite in cadrul acestei dezbateri, iar propunerile lor sa fie luate in seama de catre legiuitori.
     Eugen Scheusan, directorul general al Electromagnetica, a declarat: "Se spune ca avem o piata libera. Piata de iluminat este atat de libera ca este aproape ca o jungla. (...) Cred ca este momentul sa intelegem necesitatea acestei uniri, pentru ca, altfel, legislatorii, piata, factorii de decizie nu ne vor lua in considerare. (...) Acum se iau decizii foarte importante, urmand sa fie aprobata Legea iluminatului public. 

 link: Citeste aici intregul articol

Citeste noutati si tendinte din domeniu in Revista BURSA Constructiilor  


(235 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

"Asteptam imbunatatirea calitatii iluminatului public si incurajarea investitiilor" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58543395996094 seconds.