Joi, 23 Aprilie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Hotararea privind votul Senatului in cazul Sova a fost publicata in Monitor

Publicat de: ---

Bursa      *  Tariceanu: "Sunt multi nepriceputi care vorbesc tot felul de lucruri"
       Hotararea redactata de Comisia juridica a Senatului privind votul plenului in cazul Sova, aprobata in Biroul Permanent, a fost publicata aseara in Monitorul Oficial .
     Articolul acestei hotarari prevede ca se "constata ca nu au fost intrunite conditiile cerute de art. 24 alin. (4) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si senatorilor si de art. 173 din Regulamentul Senatului, pentru a incuviinta retinerea si arestarea preventiva" a senatorului Dan Sova.
     Presedintele comisiei juridice, liberalul Catalin Boboc, a anuntat, ieri, ca PNL are pregatita contestatia pe care o va depune la Curtea Constitutionala, imediat dupa ce hotararea Senatului privind votul in cazul Dan Sova va fi publicata in Monitorul Oficial.
     Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a raspuns, ieri, acuzatiilor potrivit carora, prin semnarea hotararii in cazul Dan Sova, a facut un "abuz in serviciu", precizand ca "sunt foarte multi nepriceputi care vorbesc despre tot felul de lucruri".
     Intrebat daca risca ceva, prin semnarea hotararii Senatului, privind votul in cazul Sova, din 25 martie, Calin Popescu Tariceanu a raspuns, potriviot Mediafax: "Atata vreme cat Senatul s-a conformat deciziei Curtii Constitutionale, nu stiu care ar putea fi acuzatia de abuz".
     Senatorul PNL Alin Tise a criticat, marti, in sedinta comisiei juridice, decizia Biroului Permanent de a trimite la Comisia juridica, pentru redactare, hotararea in cazul Sova.   


(186 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Hotararea privind votul Senatului in cazul Sova a fost publicata in Monitor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54841113090515 seconds.