Vineri, 24 Aprilie 2015 - 05:33 AM Aleg.RO: Cel putin un mort intr-un atac armat comis la o filiala a partidului de guvernamant din Turcia

Publicat de: ---

7plus

Atacul a avut loc la sediul AKP din orasul Batman, situat in regiunea Anatolia (sud-estul Turciei), informeaza ziarul Hurriyet .

Un barbat a deschis focul in interiorul sediului partidului de guvernamant, omorandu-l pe Abit Nasiroğlu, fiul fostului deputat Nezir Nasıroğlu. O alta persoana a fost ranita, fiind transportata in stare grava la spital.

Autorul atacului a fost capturat de serviciile de securitate turce.

Numeroase incidente de securitate au avut loc in Turcia in contextul apropierii scrutinului legislativ programat pe 7 iunie.

In urma cu cateva zile, persoane inarmate au atacat sediul Partidului Popular Democrat din Ankara.

Doua persoane au deschis focul, pe 1 aprilie, spre sediul central al Politiei din Istanbul, unul dintre agresori fiind impuscat mortal de autoritati. Cu cateva ore inainte, membri ai miscarii marxiste Frontul Revolutionar al Eliberarii Poporului (DHKP-C) omorasera un procuror intr-o instanta din Istanbul, dupa care fusesera impuscati mortal de fortele speciale. Intr-un alt incident, un barbat inarmat fusese retinut dupa ce patrunsese in sediul din Istanbul al Partidului pentru Dreptate si Dezvoltare (AKP, aflat la guvernare).


(90 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cel putin un mort intr-un atac armat comis la o filiala a partidului de guvernamant din Turcia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57001304626465 seconds.