Luni, 27 Aprilie 2015 - 05:43 AM Aleg.RO: PNL, despre reuniunea anuntata de Ponta

Publicat de: ---

Cotidianul

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe, declara ca partidul pe care il reprezinta nu va participa alaturi de PSD la evenimentul anuntat de premierul Victor Ponta pentru luni, la Palatul Parlamentului .

"E limpede pentru toata lumea ca nu putem participa, alaturi de PSD, la un asemenea eveniment. Si motivele sunt foarte multe. OUG 55 (n.r. — privind traseismul politic) este una dintre temele care despart agendele celor doua partide. Ba, mai mult decat atat, incerc si fac un efort sa aduc aminte, de exemplu, de legea Rosiei Montana apropo de perioada USD, de rolul marginal pe care PSD-ul l-a atribuit PNL-ului in ecuatia vechii guvernari, de pozitiile diferite pe care le avem in legatura cu justitia in aceasta tara, de votul prin corespondenta si multe altele", a afirmat Stroe duminica, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca PNL nu va fi alaturi de PSD, asa cum "nu a fost in ultimii ani de zile".

Întrebat cum comenteaza faptul ca USL din punctul de vedere legal inca nu a fost desfiintata, Stroe a raspuns ca "varianta updatata a USL", prezentata de premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost sanctionata de oameni pe 16 noiembrie.

"Acest USL a fost sanctionat de oameni pe 16 noiembrie. S-a vazut cat de mult traieste USL si s-a vazut cam cat de adevarat este proiectul celor doi, apropo de componenta uslista pe care unii au pretentia ca o reinvie", a sustinut deputatul liberal.


(127 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

PNL, despre reuniunea anuntata de Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.8509509563446 seconds.