Joi, 21 Mai 2015 - 04:29 AM Aleg.RO: Victor Ponta, despre dublarea alocatiilor

Publicat de: ---

Cotidianul

Premierul Victor Ponta a spus, referitor la amendamentul de dublare a alocatiilor, ca este un lucru bun, dar ca trebuie sa se stie ca impactul este de 1,8 milioane de lei .

"Am marit pentru 600 de mii de copii alocatiile, dar s-a propus pentru toti. Noi suntem primii care ne bucuram. Nu am dat un aviz de la guvern pentru ca nu ne-a cerut nimeni. Dar trebuie sa se stie, 1, 8 mil de lei este impactul. Partea proasta este ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam bani, asa cum scrie in Constitutie. Prin aceasta propunere inseamna ca vor sa ne lase doar pe noi la guvernare", a explicat premierul.

Deputatul PNL Cristina Pocora a solicitat, in plen, la dezbaterea Ordonantei de urgenta la 65/2014, introducerea unui amendament de dublare a alocatiei pentru copii.

Acest amendament a fost respins, marti, in Comisia de munca, reprezentantii PSD aratand ca Ministerul Muncii va veni cu o propunere de majorare a alocatiei pentru copii.

Secretarul de stat in Ministerul Muncii Codrin Scutaru a spus, in plen, ca au fost marite alocatiile la mai multe categorii si atunci cand Guvernul va gasi sursa de finantare pentru a mari alocatia pentru totii copiii o va face.

În urma votului in plen, acest amendament a trecut, insa, cu 98 de voturi "pentru" si 77 de voturi "impotriva".


(139 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Victor Ponta, despre dublarea alocatiilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53521299362183 seconds.