Miercuri, 27 Mai 2015 - 05:10 AM Aleg.RO: DECIZIE IMPORTANTĂ LUATĂ DE IOHANNIS. Ce lege a trimis inapoi in Parlament

Publicat de: ---

libertatea Pre?edintele Romaniei nu este de acord cu legea vanatorii, adoptata de parlamentari . ado.placement({id: 'ado-DgdL75anmCiHaYjP1Zv02g45.oKx3ztSAA9o9TMQy57.x7', server: 'ringierro.adocean.pl' }); Publicitate $(document).ready(function(){ var heigCont = $('.adContent').height(); if(heigCont==0){ $('#pubincontent').hide(); } } );

Astfel, el a cerut reexaminarea legii privind vanatoarea, iar Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor a admis marti cererea lui Klaus Iohannis.

Solicitarea sefului statului s-a referit la respectarea dreptului de proprietate si respectarea angajamentelor referitoare la legislatia privind conservarea biodiversitatii.

"Interventiile legislative adoptate in cuprinsul acestei legi consideram ca sunt de natura sa aduca atingere unor drepturi fundamentale prevazute de Constitutie, cum este dreptul de proprietate, sa afecteze protejarea unor specii cinegetice si, in consecinta, sa antreneze declansarea unei noi proceduri de infringement impotriva Romaniei. De asemenea, in opinia noastra, Legea privind modificarea si completarea Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr. 407/2006, in forma transmisa la promulgare, ridica si probleme de ordin tehnic - legislativ, precum si de respectare a procedurii parlamentare de adoptare a legilor", se arata in cererea de reexaminare.


(107 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

DECIZIE IMPORTANTĂ LUATĂ DE IOHANNIS. Ce lege a trimis inapoi in Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52153992652893 seconds.