Joi, 28 Mai 2015 - 05:39 AM Aleg.RO: Creste valoarea premiilor la loteria bonurilor fiscale, dar scade numarul castigatorilor. Camera a adoptat modificarile la regulile ordonantei

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Deputatii au introdus in ordonanta amendamentele propuse de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, "pentru ca sumele castigate de participantii la loterie sa fie mai consistente" .

Reprezentantii PNL au anuntat ca nu sustin aceasta odornanta, deputatul PNL Andreea Paul aratand ca este vorba de o "pacaleala fiscala' si ca se foloseste Codul Fiscal ca instrument de imagine.

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a spus ca prin aceste prevederi cumparatorii sunt descurajati sa mai ceara bonul fiscal, pentru ca "sistemul este greoi, premiile sunt foarte mici".

Potrivit celor adoptate de deputati, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maxim 100 de premii.

Unitatea teritoriala a administratiei fiscale unde a fost depus in original bonul fiscal castigator va elibera titularului bonului o copie pe care este scris ca este conform cu originalul si contine un numar unic de inregistrere atribuit automat printr-o aplicatie informatica la nivel national.

Pentru asigurarea transparentei, o lista privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finantei Publice si pe cel al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depasirea numarului maxim de premii care se acorda, se va proceda la extragerea aleatorie a unui numar de 100 de bonuri fiscale castigatoare din totalitatea bonurilor fiscale din lista.

In situatiile in care ulterior efectuarii unei extrageri se constata erori de natura tehnica in desfasurare acesteia care nu vizeaza caracterul aleator al acesteia, se va considera ca extragerea a fost efectuata corect, iar premiile se vor acorda castigatorilor in urma extragerii si dupa desfasurarea procedurilor.

Camera Deputatilor este for decizional.

Citeste si Andrei Plesu, despre explicatiile lui Victor Ponta dupa ce s-a aflat ca a plagiat: „Este o imagine primitiva a ceea ce se regaseste in universitate” Citeste si Planul Guvernului pentru situatiile in care primarii sau presedintii de CJ sunt arestati Citeste si Fiscul poate recalcula de la 1 iunie impozitul platit de cei care reziliaza contractele de chirie


(363 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Creste valoarea premiilor la loteria bonurilor fiscale, dar scade numarul castigatorilor. Camera a adoptat modificarile la regulile ordonantei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61591196060181 seconds.