Joi, 28 Mai 2015 - 05:39 AM Aleg.RO: S-a modificat loteria bonurilor fiscale

Publicat de: ---

Cotidianul

Loteria bonurilor fiscale va avea mai putini castigatori . Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, modificarea Ordonantei pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale, stabilind ca la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maximum 100 de premii.

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a propus amendamente, acceptate de deputati, "pentru ca sumele castigate de participantii la loterie sa fie mai consistente".

Conform modificarilor, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maximum de 100 de premii. Unitatea teritoriala a administratiei fiscale unde a fost depus in original bonul fiscal castigator va elibera titularului bonului o copie pe care este scris ca este conform cu originalul si contine un numar unic de inregistrare atribuit automat printr-o aplicatie informatica la nivel national.

O lista cu bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finantelor si pe cel al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale prin care s-au revendicat premiile se va constata depasirea numarului maxim de premii care se acorda, se va proceda la extragerea aleatorie a unui numar de 100 de bonuri fiscale castigatoare.

În situatiile in care ulterior efectuarii unei extrageri se constata erori de natura tehnica in desfasurarea acesteia care nu vizeaza caracterul sau aleator, se va considera ca extragerea a fost efectuata corect, iar premiile se vor acorda castigatorilor in urma extragerii si dupa desfasurarea procedurilor.

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat pe 11 martie, Camera Deputatilor este for legislativ decizional.


(413 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

S-a modificat loteria bonurilor fiscale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4517390727997 seconds.