Miercuri, 09 Septembrie 2015 - 05:55 AM Aleg.RO: Comisia pentru statut a admis partial reexaminarea legii pensiilor speciale

Publicat de: ---

Cotidianul

Si in timp ce romanii nu mai fac fata cheltuielilor zilnice, toti parlamentarii, inclusiv cei declarati incompatibili, vor primi mai multi bani: legea pensiilor speciale pentru senatori si deputati a trecut de comisia de statut . Toti membrii comisiei au aprobat-o, desi liderii coalitiei sustin ca forma actuala a legii e inacceptabila, iar sefii PNL resping complet ideea acordarii pensiilor speciale pentru parlamentari.

Potrivit formei adoptate, marti, de comisia de statut, parlamentarii declarati incompatibili vor primi pensii speciale, chiar daca presedintele Iohannis solicitase excluderea acestei categorii.

Ar trebui sa primeasca pensii speciale toti parlamentarii care ajung la varsta de pensionare, cu exceptia celor care au condamnari pentru coruptie in timpul mandatului.

Pensia ar urma sa fie plafonata la 75 la suta din indemnizatia senatorilor si deputatilor, care este acum de 4.500 de lei.


(645 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Comisia pentru statut a admis partial reexaminarea legii pensiilor speciale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67317914962769 seconds.