Miercuri, 30 Septembrie 2015 - 05:20 AM Aleg.RO: Politician renumit, surprins pe camerele video ale Parlamentului in timp ce “palma” un iPad!

Publicat de: ---

7plus Autor: Mihai Koblenko

Pe sistemul “Toate mi se intampla numai mie”, un politician polonez pare ca nu mai izbuteste sa respire fara sa nu fie implicat in scandaluri .

 

Adversarii politici sustin ca deputatul "PiS" a luat iPad-ul intentionat

Ultimul taraboi il va costa probabil cariera, avand in vedere ca partidul “Lege si Ordine” l-a scos de pe listele pentru apropiatele alegeri parlamentare. Dupa ce si-a pierdut in nemarate ori permisul de conducere, pentru diverse si grave abateri, dupa ce paparazzii l-au fotografiat cu amanta, desi el se recomanda un familist convins, deputatul conservator Jerzy Szmit (55 de ani) a fost prins la … furat. Prezent recent la o sedinta a Comisiei de Finante din cadrul Seimului polonez, Jerzy Szmit a fost surprins pe camerele de supraveghere in timp ce subtiliza, de pe masa, o tableta iPad, ratacita de un coleg. Ulterior, dupa ce filmuletul a aparut in presa, candidatul “Prawo i Sprawiedliwosc (PiS), formatiune politica credidata cu cele mai mari sanse la alegerile din octombrie, a trimis o scrisoare conducerii Parlamentului, mentionand ca incidentul a avut loc ca urmare a “unei greseli”, el luand iPad-ul altcuiva, din neatentie. Pur si simplu i s-a lipit de mana.


(340 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Politician renumit, surprins pe camerele video ale Parlamentului in timp ce “palma” un iPad! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0634889602661 seconds.