Miercuri, 30 Septembrie 2015 - 05:20 AM Aleg.RO: Alina Gorghiu: "Pe biroul meu este demisia lui Motreanu, vedeti undeva demisia lui Ponta?"

Publicat de: ---

Gândul

Alina Gorghiu a cerut in plenul Parlamentului demisia lui Victor Ponta, oferindu-l ca exemplu pe liberalul Dan Motreanu, cercetat de DNA intr-un dosar de coruptie . 

Dan Motreanu

Alina Gorghiu a anuntat in Plenul parlamentului ca vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Motreanu, si-a scris demisia dupa dosarul deschis la DNA. "Pentru mine si colegii din PNL, Victor Ponta este nevinovat pana ce justitia hotaraste intr-un fel sau altul. Noi, politicienii, nu avem voie nici sa condamnam, nici sa judecam. Ati cautat tot ce ati putut sa gasiti si nu ati gasiti nimic despre mine. Le-ati pus pe Cazanciuc sa ma ameninte. Daca gasiti cel mai mic argument despre care sa se spuna despre mine, o urma de suspiciune, ca am incalcat legea, demonstrati-o. (...). Pe biroul meu se afla de ieri (n.r: luni) demisia lui Dan Motreanu, vedeti undeva demisia lui Ponta?", a declarat Alina Gorghiu in plenul Parlamentului, la dezbaterea pe marginea motiunii de cenzura. 

Procurorii DNA au dispus luni trimiterea in judecata a lui George Scutaru, fost consilier prezidential, si a lui Dan Motreanu, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, intr-un dosar privind mita pentru finantarea campaniei electorale.

Precizarea ei a venit in contextul in care premierul Victor Ponta a spus, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca aceasta va fi votata si de "oameni care sunt trimisi in judecata, condamnati". "Imi pare rau pentru Dan Motreanu. Asta e viata! Daca tot sustii un lucru trebuie sa-l sustii pana la capat, dar stiti ce, dragi colegi, il aud pe domnul Predoiu, fost candidat la Buzau in 2008, vorbind despre legalitate si statul de drept si despre cum o sa-i ia pe PSD-isti dubele. Mai tineti minte cine zicea chestia asta? Cred ca domnul George Scutaru, tot de la Buzau. Poate aude totusi domnul Predoiu", a afirmat Ponta.

GEORGE SCUTARU, fost consilier al lui Iohannis, trimis in judecata de DNA

Alina Gorghiu a conchis ca nu crede ca Victor Ponta isi va da demisia de la conducerea Guvernului: "Conform Constitutiei, premierul nu poate fi schimbat decat daca isi da demisia sau prin demitere. Prin demisie ne-am lamurit cu totii ca nu se poate. Fara vreo aluzie la problema cuiva de sanatate, Victor Ponta mai degraba si-ar taia un picior decat renunte la functie, indiferent de cat de multe pagube ar crea Romaniei", a adaugat lidera PNL.

 


(334 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Alina Gorghiu: "Pe biroul meu este demisia lui Motreanu, vedeti undeva demisia lui Ponta?" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1046781539917 seconds.