Joi, 01 Octombrie 2015 - 05:29 AM Aleg.RO: Porosenko: Daca UE nu ne vrea, noi o vrem!

Publicat de: ---

7plus Autor: Tudor Borcea

Presedintele Ucrainei s-a aratat categoric si optimist cu privire la eventuala adeziune a tarii la UE, in timpul unui discurs tinut la Universitatea  Columbia din New York .

 

Uniunea Europeana nu poate trai fara Ucraina, este de parere Porosenko

Ucraina trebuie sa adere la Uniunea Europeana, indiferent de opinia tarilor membre ale organizatiei, a anuntat, marti, Petro Porosenko, in timpul unui discurs la Universitatea Columbia din New York. ?Nu conteaza daca liderii europeni sunt pregatiti sa admita Ucraina sau nu. Insist asupra faptului ca UE nu va putea supravietui fara Ucraina. Ucraina democratica trebuie sa faca parte din UE si sunt destul de optimist pentru a crede ca visul meu se va realiza?, a spus seful de stat ucrainean, noteaza Sputnik. Porosenko a adaugat ca ar dori sa devina deputat in Parlamentul European dupa ce va parasi functia de presedinte al tarii.

Kievul a primit arme americane pentru lunetisti

Potrivit ministrului de Interne ucrainean, Arseni Avakov, armata tarii a primit  ?material militar american? pe care-l va putea folosi ?impotriva trupelor inamice?. ?Un nou lot de armamant a fost primit de unitatile Garzii Nationale care lupta impotriva gruparilor care ne ameninta liniile de aparare?, a anuntat Avakov, informeaza Russia Today. Este vorba de arme pentru lunetisti, capabile sa loveasca la o distanta de peste doi kilometri. Deasemenea, Avakov a mai mentionat si grenade reactive antitanc DRTG-73.


(171 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Porosenko: Daca UE nu ne vrea, noi o vrem! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58378314971924 seconds.